Деякі питання проведення в 2019 році ЗНО

16 листопада 2018 року у Полтавському юридичному коледжі відбулися батьківські збори на ІІ курсі.

Відомо, що студентам другого курсу згідно з наказом МОН України від 22.08.2018 № 931 (зареєстровано в Мін’юсті України 11.09.2018 за № 1030/32482) “Деякі питання проведення в 2019 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти” результати зовнішнього оцінювання з української мови і літератури (українська мова), а також математики або історії України (період ХХ- початок ХХІ століття) (за вибором студента) зараховуються як результати атестації для студентів закладів вищої освіти, які в 2019 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Корнет С.О. познайомила батьків з нормативною базою щодо проведення державної підсумкової атестації студентів, які здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста з одночасним завершенням здобуття повної загальної середньої освіти, календарним планом ЗНО-2019, особливостями реєстрації на пробне тестування та основну й додаткову сесії, з переліком документів, які необхідні для проходження ЗНО.


Викладач історії України, к. і. н. Крайсвітня Ю.В. та викладач української мови Корнет С.О. познайомили батьків із загальними характеристиками сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року, що визначають структуру, час виконання сертифікаційних робіт, кількість і форми завдань, схеми нарахування балів за їх виконання та наголосили на важливості систематичної підготовки до ЗНО.

 
Top