День Знань в Полтавському юридичному коледжі

Студентська пора — найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Саме тоді її зустрічатимуть радощі й тривоги, злети і падіння, успіхи і перемоги і ще багато-багато прекрасного, неповторного і цікавого.

Нині студентська родина Полтавського юридичного коледжу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого поповнилася студентами-першокурсниками, тому на святі Знань усі найкращі побажання, пісні у виконанні старшокурсниць (Пономаренко Н., Крутоус Ю., Кравченко А., Конюшенко А., Лагути І.) були направлені їм.

Урочистості з нагоди Дня знань і початку нового навчального року в Полтавському юридичному коледжі пройшли в душевній, доброзичливій атмосфері. Свято було відкрито Державним Гімном України у виконанні студентки третього курсу Кравченко А. Усіх студентів-першокурсників, викладачів, гостей з Днем знань і початком нового навчального року привітала директор коледжу Старостіна Любов Леонідівна та побажала творчої наснаги, щастя, добробуту, всіляких гараздів, творчого самовдосконалення, утвердження себе як особистості, а студентам ще й успіхів у навчанні, витримки, розуму, удачі та своїми успіхами у навчанні вони тішили своїх батьків, викладачів. До побажань директора приєдналась голова Студради Юхимович В. та вручила першокурсникам перший їх документ – студентський квиток. На успішне навчання студентів благословили Берегині нашого коледжу, богиня мудрості Афіна Паллада, давньогрецька богиня права й законного порядку  Феміда. У свою чергу першокурсники були вдячні долі за можливість реалізувати своє конституційне право на вільний вибір професії і право вчитися в Полтавському юридичному коледжі та поклялись оволодівати знаннями, щоб стати висококваліфікованими спеціалістами

                            Дорогі першокурсники! Успіхів вам! У добру путь!!!

 
Top