День Знань в Полтавському юридичному коледжі

Нині студентська родина Полтавського юридичного коледжу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого поповнилася студентами-першокурсниками, тому на святі Знань усі найкращі побажання були направлені їм.

dsc04175_5b8d3766b5958

         Урочистості з нагоди Дня знань і початку нового навчального року в Полтавському юридичному коледжі пройшли в душевній, доброзичливій атмосфері. Свято було відкрито піснею «Добрий ранок, Україно», Державним Гімном України у виконанні студентки третього курсу Здоренко І. Усіх студентів-першокурсників, викладачів, гостей з Днем знань і початком нового навчального року привітала директор коледжу Старостіна Любов Леонідівна та побажала творчої наснаги, щастя, добробуту, творчого самовдосконалення, утвердження себе як особистості, а студентам ще й успіхів у навчанні, витримки, розуму, удачі та щоб своїми успіхами у навчанні вони тішили своїх батьків, викладачів.

dsc04166_5b8d3765bd5ff

До побажань директора приєдналась голова Студради Рябуха А. та вручила першокурсникам перший їх документ – студентський   квиток. У свою чергу першокурсники були вдячні долі за можливість реалізувати своє конституційне право на вільний вибір професії і право вчитися в Полтавському юридичному коледжі та поклялись оволодівати знаннями, щоб стати висококваліфікованими спеціалістами.

         Дорогі першокурсники! Успіхів вам! У добру путь!!!

 
Top