День Знань в Полтавському юридичному коледжі

     Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Перший день навчання, перше заняття, перші викладачі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі.

          Нині студентська родина Полтавського юридичного коледжу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого поповнилася студентами-першокурсниками, які відкрили  нову сторінку свого життя, зробили перший крок до великої скарбниці і накопичених людством цінностей, тому на святі Знань усі найкращі побажання директора коледжу Старостіної Любові Леонідівни, виконуючого обов’язки  Голови Студради Струкова Владислава, пісні та поради старшокурсників (Кравченко А., Здоренко І., Мартиненко К., Набока В., Безотосної А.) були направлені їм. У відповідь першокурсники запевнили усіх присутніх, що покладені на них завдання виконають, будуть гідними продовжувачами славних традицій Полтавського юридичного  коледжу.

          Урочистості з нагоди Дня знань і початку нового навчального року в Полтавському юридичному коледжі пройшли в душевній, доброзичливій атмосфері.

          Тож від щирого серця вітаємо усіх студентів, викладачів, батьків із традиційним Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, святом молодості та надії і насамперед тих, хто вперше переступає поріг коледжу.

Дорогі першокурсники! Успіхів вам! У добру путь!!!

 
Top