День відкритих дверей у Полтавському юридичному коледжі

2 квітня 2016 року у Полтавському юридичному коледжі відбувся День відкритих дверей. Гостей коледжу радо зустрічали студенти та викладачі. Захід пройшов у теплій та дружній атмосфері.

Після реєстрації абітурієнти отримали роздатковий матеріал, що не лише містив цікаву інформацію щодо професії юриста, але й умови вступу до ВНЗ та перспективи подальшого навчання і працевлаштування. Бажаючі мали можливість ознайомитися з умовами навчання слухачів на курсі підготовки громадян до вступу у вищі навчальні заклади України.

Одночасно працювала благодійна ярмарка, яку організував волонтерський сектор Студентської ради Полтавського юридичного коледжу з метою підтримки дітей, постраждалих у зоні АТО. Студенти власноруч виготовили маківки, печиво та інші вироби і запропонували їх гостям заходу. Останні охоче прийняли участь у благодійній справі.

З привітальним словом до присутніх звернулася т.в.о. директора коледжу Старостіна Л.Л., яка відзначила, що Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого є флагманом юридичної освіти в Україні, його безумовне лідерство підтверджують результати рейтингів вищих навчальних закладів. Полтавський юридичний коледж є відокремленим структурним підрозділом університету, що впевнено крокує на ниві фахового становлення молодших спеціалістів в галузі права. Любов Леонідівна ознайомила всіх з історією університету, його традиціями, матеріальною базою, а також розповіла про умови навчання в коледжі та особливості вступної кампанії 2016 року.

Завершився День відкритих дверей у Полтавському юридичному коледжі  екскурсією по навчальним корпусам, що залишила позитивні емоції в серцях майбутніх абітурієнтів та їх батьків, спонукаючи їх повернутися до навчального закладу знову.

 
Top