День безпечного Інтернету 2019

5 лютого 2019 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого інтернету».

День безпечного інтернету запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми та молоддю.

SID2019_Ukraine_betterinternetcentre

День безпечного інтернету відзначають щороку в другий день другого тижня місяця. Мільйон людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.

1

Тож сьогодні, 4 лютого напередодні Дня безпечного Інтернету наш коледж долучився до участі у вебінарі. Студенти разом з викладачами прослухали онлайн-вебінар, на якому висвітлювалися питання інтернет-безпеки дітей та дорослих.

5

Студенти та викладачі нашого коледжу прослухали інформацію, щодо того, якими ресурсами можемо користуватися для захисту своїх персональних даних в мережі, як правильно захищати свої акаунти, які паролі та програми краще використовувати.

2

Після перегляду вебінару студенти з викладачами долучилися до спільної дискусії на тему безпечного Інтернету в їхньому житті. 
#SID2019 #SaferImternetDay #ДеньБезпечногоІнтернету

 
Top