Дарувати радість – це так просто

Студенти Полтавського юридичного коледжу, представники волонтерського сектору, вирішили зайнятися чудовою справою – виготовленням маківок до Дня пам’яті та примирення. Маківки – це маленькі квіточки, які символізують мирне небо над головою, вічність незламного духу та єдність нашого народу. Було виготовлено понад сімдесят таких виробів.

Раптом до волонтерського сектору надійшло прохання про допомогу дітям з особливими потребами з міста Сєвєродонецьк Луганської області. Звичайно, студенти не могли залишитися байдужими та вирішили допомогти.

Було пророблено колосальну роботу: збір коштів, закупка олівців, фломастерів, фарб для малювання, пластиліну та багато іншого, також декілька ящиків печива та цукерок. Потім все було надіслано до школи-інтернату. У цій справі нам допомагали небайдужі люди: Олена Дрозд – вихователь гуртожитку, Вікторія Мірошніченко – волонтер, яка перебуває на окупованих територіях, та студенти Полтавського юридичного коледжу.

Ми отримали фотозвіт від Вікторії з дітками, які мали на своїх грудях наші маленькі подаруночки. Вікторія нам багато розповідала (на жаль, спілкувались ми лише по телефону та в соціальній мережі) про заклад і діток, які там перебувають, правду кажучи в декого з нас блистіли сльози на очах… Адже вони не дивлячись на свої діагнози влаштовують творчі вечори та концерти.

Мета цієї проробленої справи – це привернути увагу студентської молоді, громадськості міста, закликати всіх бути небайдужими, у першу чергу до дітей, що позбавленні багатьох можливостей, які є в більшості нас. Давайте цінувати один одного, любити нашу рідну Батьківщину та допомагати тим, хто цього  потребує, адже це так просто. 

Рябуха Анна,

 голова волонтерського сектору

 студради  Полтавського

юридичного коледжу

 
Top