В стінах Полтавського юридичного коледжу було проведено лекцію про можливості та напрями діяльності ELSA

5 жовтня 2017 року в стінах Полтавського юридичного коледжу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого було проведено лекцію про можливості та напрями діяльності ELSA (The European Law Students’ Association).

ELSA — це міжнародна, незалежна, неполітична та неприбуткова організація, що об’єднує студенів-правників та молодих юристів, що зацікавлені в науковому та особистому вдосконаленні. Організація надає ідеальну базу для розвитку їхніх навичок, здобуття нових знань і спілкування з студентами права та юристами з усієї Європи.

Нині вона є однією з найбільших незалежних студентських організацій і представлена у більш ніж 300 правничих факультетах в 43 країні Європи, членами якої є 50 000 студентів та молодих юристів. ELSA є також самоврядною організацією, над розвитком якої працюють її офіцери – студенти права та молоді правники. 

Щорічно ця організація організовує більше ніж 100 академічних заходів на рік, такі як: моделювання судових змагань та змагання з переговорів, конкурси есеїв, панельні дискусії, навчальні візити в інші країни тощо. Більше того, ELSA International надає міжнародні можливості.

Представником Європейської Асоціації Студентів Права Альоною Лукаш проведено лекцію про цю впливову організацію, її структуру, було запропоновано студентам стати її членами, тим самим забезпечивши собі нові знайомства, зустрічі з юристами-практиками, участь в засіданнях Ради Європи, а також можливість стажування за кордоном.

 
Top