Вітаємо Пасинок Катерину переможецю ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу

Пасинок Катерина – переможець ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

2  Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 01.04.2019 р. №418 «Про нагородження переможців ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» студентка ІІ курсу Полтавського юридчного коледжу Пасинок Катерина посіла І місце і нагороджена Дипломом І ступеня переможця ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед студентів ВНЗ I – IІ рівнів акредитації (негуманітарний профіль).
Підготувала студентку до участі у Конкурсі викладач циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Корнет Анжела Валентинівна.
Завдання фінального етапу ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка для студентів ВНЗ І-IІ рівнів акредитації (негуманітарних спеціальностей) було досить складнім. Тут змагалися кращі з кращих, тому права на помилку наша студентка не мала. Як наслідок, вона стала переможцем Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка та отримала диплом І ступеня у Всеукраїнському конкурсі. Вітаємо Пасинок Катерину! Бажаємо нових вагомих здобутків!
 
Top