Відкриття навчально-практичної лабораторії “Юридична клініка “Lex Qourum”

 

4 жовтня 2017 р. у Полтавському юридичному коледжі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулось урочисте відкриття навчально-практичної лабораторії “Юридична клініка “Lex Qourum”.

На відкритті були присутні директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Черчатий Олександр Іванович та головний спеціаліст відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Горінчай Олександр Сергійович.

Уже в перший день роботи ми консультували відвідувачів. Приємно, що люди цікавляться нашою діяльністю та звертаються за правовою допомогою. Важливо, що правові консультації надаються студентами коледжу, яким допомагають куратори-викладачі.

Навчально-практична лабораторія “Юридична клініка “Lex Qourum” проводить безкоштовні правопросвітницькі лекції, де Ви маєте можливість поспілкуватися з провідними фахівцями у галузі права, зустрітися за чашкою кави з юристами – практиками, а кожної середи з 12:00 до 16:00 отримати якісну правову допомогу з цивільних, сімейних, трудових, адміністративних  питань, а також  виконавчого провадження.

 
Top