Відбулася ІІ Міжнародна наукова конференція «Право і суспільство: актуальні питання і перспективи розвитку»

У коледжі відбулася ІІ Міжнародна наукова конференція «Право і суспільство: актуальні питання і перспективи розвитку»

30 листопада 2017 року у Полтавському юридичному коледжі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулася ІІ Міжнародна наукова конференція «Право і суспільство: актуальні питання і перспективи розвитку». У заході взяли участь учні шкіл, студенти, викладачі, науковці, спеціалісти у різних галузях з України, Франції, Литви, Росії .

Відкриття конференції розпочалося із вступного слова директора Полтавського юридичного коледжу. Старостіна Л.Л. привітала усіх учасників, звернула увагу на важливість проведення подібних заходів, так як вони підвищують освіченість сучасної молоді, стимулюють отримувати нові знання та сприяють зросту рівня правової свідомості і правової культури населення.

На пленарному засіданні із своїми доповідями, що висвітлюють актуальні та проблемні питання у суспільстві, виступали кандидат юридичних наук Лемешко О.М., адвокат Шеховцов І.Є., кандидат юридичних наук Купченя Л.І. та кандидат юридичних наук Полтава К.О.

Після перерви на каву конференція продовжила свою роботу за секціями: суспільствознавчі дисципліни, історичні правові науки, галузеві правові науки наук та англомовна секція – «Law in modern society». У свої виступах учасники порушували важливі питання права і суспільства, зокрема: підвищення мінімальної заробітної плати, проблеми біженців та шукачів притулку, електронне декларування, перспективи судової реформи, роль освіти у розвитку нації, проблеми енергозбереження тощо. Доповідачі та слухачі активно дискутували, обговорювали шляхи вирішення проблем.

На завершення учасники конференції отримали збірники та сертифікати.
Організаційний комітет висловлює щиру подяку всім, хто брав участь у конференції, науковим керівникам та студентам, які допомагали у її проведенні. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

 
Top