Відбулася нарада щодо особливостей проведення ЗНО-2019

29 січня 2019 року на базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка відбулася нарада щодо особливостей проведення ЗНО-2019 та державної підсумкової атестації, на якій спільно з представниками Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти обговорили питання щодо підготовки та проведення ЗНО-2019.
На нараді визначили нагальні питання, що потребують вирішення та першочергові заходи, що необхідно провести в закладах освіти, узгодили напрями співпраці. Головне — своєчасно інформувати випускників ЗНЗ та ЗВО про особливості ЗНО-2019.
Реєстрація для участі в тестування стартує 5 лютого й триватиме до 18 березня. Кожен учасник зовнішнього оцінювання має право скласти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. А випускники професійно-технічних та вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації складатимуть державну підсумкову атестацію у формі ЗНО з двох предметів (української мови та історії України або математики), щоб отримати атестат про загальну середню освіту.
На цій нараді були присутні директор Полтавського юридичного коледжу Старостіна Л.Л. та відповідальні за проведення ДПА у формі ЗНО у закладі заступник директора з навчально-виховної роботи Корнет С.О. та викладач Кришталь Ю.В.

 
Top