Відбувся Всеукраїнський конкурс есе «Права людини крізь призму сучасності»

ХХІ століття є періодом надзвичайних викликів людству. Час змінний, проте деякі істини в ньому живуть та житимуть настільки довго, наскільки це буде необхідним самим жителям нашої планети. Відповідно до цього, одним із пріоритетних напрямків напрацювань є усвідомлення значення для кожного основоположних прав та свобод людини у житті.

З цією метою березні – грудні 2017 року Українська Гельсінська Спілка з прав людини в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» та за сприяння Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини проводила Всеукраїнський конкурс учнівських есе «Права людини крізь призму сучасності».

Наш навчальний заклад також не обійшов стороною даний захід. За результатами оцінювання більше 700 робіт учасників з усіх куточків України було подано на цей конкурс. Студент групи ПК-22-А Набок Віталій (науковий керівник – кандидат історичних наук Крайсвітня Ю.В.) став півфіналістом Всеукраїнського конкурсу учнівських есе «Права людини крізь призму сучасності».

Студенти та викладачі щиро вітають його з цим досягненням, бажають успіхів у подальшому щодо популяризації думки про такий важливий, суспільно корисний та необхідний світ прав людини!

 
Top