Воркшоп “Погляд молоді на розвиток Полтави”

Чи багато представників молоді кожного дня замислюється над проблемами нашого міста? Навряд. Ми звикли постійно бути незадоволеними станом нашого міста, але нічого для цього не робимо. Але на щастя не всі такі байдужі як більшість.

Протягом трьох днів біля театру імені Гоголя проходив фестиваль «Майстерня міста», організатори якого поставили жителям Полтави питання про розвиток нашого міста, проблеми, які в ньому існують та шляхи їх вирішення. В рамках цього проекту 15 вересня 2017 року на площі біля театру проходив воркшоп «Погляд молоді на розвиток Полтави». Студенти нашого коледжу також взяли участь у цьому заході.

Мартинченко Артем та Роман Інна, студенти групи ПК-31-А, відвідали даний захід.

«Всіх учасників розподілили на чотири команди, кожна з яких повинна була перелічити проблеми міста, які є актуальними на даний момент, окреслити їх та запропонувати шляхи їх вирішення, що ми і зробили, – розповідають учасники, – Всього ми окреслили шість основних проблем, серед яких проблема громадського транспорту, відсутність велоінфраструктури тощо. Було справді цікаво отримати нові враження. Ми зустріли деяких своїх знайомих, таких самих активістів, обговорили проблеми, гарно провели час за цікавою бесідою, після чого представили свою команду на загальному обговоренні».

Ми маємо надію, що наші ідеї, висвітлені в рамках цього заходу матимуть місце в рішеннях владних органів, адже ми, молодь, як рушійна сила цього суспільства маємо право на задоволення в першу чергу наших потреб. Велика вдячність організаторам за таку можливість висвітлити свої ідеї, показати свою небайдужість до рідного міста. А також ми заохочуємо і інших студентів брати участь у схожих заходах, адже це дійсно цікаво та пізнавально.

 
Top