Волонтери нашого коледжу взяли участь у брейн-рингу, присвяченому проблемі ВІЛ та СНІД

19 жовтня представники волонтерського сектору долучилися до інтелектуальної гри, організованій благодійною організацією «Світло надії». Члени нашого волонтерського об’єднання «Промінь світла» Коряк Дмитро, Конюшенко Анна, Холод Інна та Кругліковський Ростислав мали нагоду взяти участь у даній грі, основним питанням якої було ВІЛ та СНІД захворювання.

Це питання є досить актуальним для нашої молоді, адже ризик з кожним роком зростає, і ми не можемо залишатися осторонь. Тому студенти вирішили взяти участь у цьому заході, щоб покращити свої знання та донести важливу інформацію до інших людей, зокрема наших однолітків.

Наша команда виступала як від свого імені, так і від імені молодіжної організації «Тінеджайзер», членами якої також є Кругліковський Ростислав (голова сектору з волонтерської діяльності Студентської ради нашого коледжу) та Коряк Дмитро (член сектору з волонтерської діяльності). У фіналі ми гідно показали всі свої знання та виграли перше місце, а також отримали солодкі призи та квитки у кіно.

Висловлюємо подяку організаторам гри за можливість долучитися до такої цікавої справи, а також покращити свої знання.

 
Top