Випускники Полтавського юридичного коледжу отримали диплом молодшого спеціаліста з права

1 липня у Полтавському юридичному коледжі відбувся випускний вечір. Радість, гордість і одночасно сум пережили ті, хто прийшов на це свято. Роки навчання і цікавого студентського життя швидко минули. Здавалося, зовсім недавно вчорашні школярі стали абітурієнтами, а сьогодні в актовій залі вже дорослі випускники.

Директор Полтавського юридичного інституту Лемешко О.М., директор коледжу Старостіна Л.Л., куратор групи ПК-41-А Крайсвітня Ю.В. у своєму привітальному слові звернулися до випускників і побажали їм щасливого майбутнього, здійснення планів, підкорення нових вершин. Атмосфера вечора була наповнена теплом, щирістю і світлим смутком. Зі сцени лунали теплі слова вдячності та побажань від випускників коледжу та нинішніх студентів. 


Шановні випускники! Перед Вами відкрилися тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо і впевнено, а успішно розпочати професійну діяльність Вам допоможуть знання, уміння та навички, отримані у стінах нашого коледжу. Ви – завзяті та амбіційні, юні та перспективні, комунікабельні та енергійні, а тому гідні тієї висоти, яку для себе встановили. Ми у вас віримо! Вам усе під силу!

 
Top