Вечір золотого романсу 

19 грудня у Полтавському юридичному коледжі відбувся вечір романсу. Музика, сповнена ніжності, смутку, чарівності, об’єднала всіх поціновувачів прекрасного.

Романс і зараз, як і багато років тому, хвилює душі, зачаровує, розкриває красу навколишнього. Він звучить у тісному домашньому колі, коли присутні близькі за духом і настроєм люди. У затишній залі зібралися студенти, викладачі коледжу та гості свята.

Ведучими свята були студенти Набок В. (ПК-22-А) та Лут Т. (ПК-14). Звучали романси у виконанні викладачів Крайсвітньої Ю.В. та Шеховцової О.І., студентів коледжу Ковпак М., Кравченко А., Здоренко І., Степанович В., Короткої Н., акомпонували Гриневич Д., Педченок С., Безотосна А.

На вечорі золотого романсу виступала талановита гостя, спеціаліст сектору персоналу та зв’язку з громадськістю Регіонального сервісного центру МВС у Полтавській області Трощак В.В., з якою співали всі присутні, бо Вікторія Василівна зачарувала грою на гітарі та ніжним виконанням багатьох відомих та улюблених пісень.

Свято музики залишило приємні спогади, долучило присутніх до світу краси, розкрило Зір Душі.

 
Top