День відкритих дверей у коледжi

Два дні поспіль коледж радо зустрiчав гостей, викладачі та студенти знайомили усіх охочих з життям навчального закладу.
Абітурієнти мали можливість поспілкуватися з керівництвом коледжу і зі студентською радою та отримати відповіді на питания, якi їх цiкавили.

Також було проведено воркшоп, на якому обговорювалися вимоги до юриста XXI століття. Усі охочі в рамках воркшопу мали змогу пройти тестування. Для гостей було проведено екскурсію лабіринтами навчальних корпусів, представлено сучасну матерiально-технiчну базу закладу.

Окрім цього, абітурієнти мали можливість ознайомитися з базами навчальної та виробничої практики, роботою циклових комісій та отримати консультації з підготовки до iспитiв з української мови та історії України, записатися на курси підготовки до вступу у навчальний заклад, зареєструватися на пробний диктант з української мови. Усі охочi також мали змогу отримати юридичну консультацію з різних галузей права у нашій юридичній клініці «Lex Qourum».

Адміністрація та Студентська рада висловлюють вдячність усім гостям та запрошують на навчання до найкращого навчального закладу — Полтавського юридичного коледжу Нацiонального юридичного унiверситету iменi Ярослава Мудрого!

 
Top