Викладач та студент – єдиний тренд 

22 листопада у Полтавському міському будинку культури з нагоди святкування Міжнародного дня студента за ініціативи Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради вперше серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації проведено Фестиваль творчості «Викладач та студент – єдиний тренд».

Наш навчальний заклад на цьому конкурсі був представлений командою талановитих, креативних та дружніх студентів та викладачів «Мій любий прокурор». Фестиваль складався з двох творчих епізодів: привітання та музичного домашнього завдання.

Команда коледжу гідно презентувала наш коледж у першому епізоді. Особливо вразило глядачів оригінальне домашнє завдання. На сцені поєдналися вокальна та танцювальна майстерність під музичний супровід інструментального ансамблю викладачів та студентів коледжу.

Виступ Полтавського юридичного коледжу високо оцінило високоповажне журі Фестивалю і відзначило дипломом як співучу команду.

Також усі команди-учасники отримали солодкі призи, грошову винагороду та футбольні м’ячі.

Але найцінніше – це гарний настрій, можливість реалізації творчого потенціалу, цікаве студентське дозвілля та гордість за навчальний заклад, який об’єднує талановитих студентів та викладачів.

 
Top