У стінах коледжу відбулася зустріч, присвячена обговоренню оновленої освітньо-професійної програми «Право»

У стінах Полтавського фахового коледжу НЮУ імені Ярослава Мудрого відбулася зустріч з начальником сектору організації відбору управління кадрового забезпечення ГУНП в Полтавській області Людмилою ДІБРОВОЮ, присвячена обговоренню оновленої освітньо-професійної програми «Право».
На сьогодні важко переоцінити роль практичних працівників – представників правоохоронної системи – у формуванні правильного розуміння актуальних кадрових потреб та вимог правової дійсності.
Серед іншого Людмила Олександрівна надала цінні рекомендації щодо способів покращення якості підготовки майбутніх фахівців-практиків. Це стосується, зокрема, і поглиблення підготовки до майбутніх випробувань кандидатів на посади молодшого складу поліції (опанування основ законодавства у сфері протидії та запобігання корупції, поглиблення знань з логіки та психологічної підготовки), а також здобуття навичок ведення актуального діловодства здобувачами освіти при вступі на посади в державно-правовій сфері.
Сподіваємося на розширення співпраці з Головним управління Національної поліції в Полтавській області. Щиро вдячні за поради, підтримку та співробітництво!
 
 
Top