Учасники навчально-практичної лабораторії «Lex Qourum» організували зустріч з юристом-практиком


Учасники навчально-практичної лабораторії «Lex Qourum» Полтавського юридичного коледжу організували зустріч з юристом-практиком, щоб обговорити важливе питання поваги до вибору людини, створення сім’ї. 
До бесіди запросили студентів першого курсу коледжу, адже формування правосвідомості має відбуватись поряд з вивченням основ права.

Повага, довіра, взаєморозуміння і любов – основні цінності, на яких має грунтуватись сім’я. Разом з тим кожна людина індивідуальна та має право на повагу до приватного і сімейного життя. На яких цінностях воно базується – це персональний вибір.

Право на повагу до приватного та сімейного життя, закріплене у Конвенції про захист прав людини, стало темою бесіди з юристом, психологом, бізнес-леді і не тільки Венерою Ріттер.

Тема видалася надзвичайно цікавою для студентів, вони з захопленням слухали доповідача, а також долучалися до загального обговорення, висловлюючи свої думки. 

Учасники навчально-практичної лабораторії «Lex Qourum» традиційно за чашечкою кави говорили про важливе і цікаво провели час.

 
Top