Студенти Полтавського юридичного коледжу відвідали з екскурсією Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

​Бути студентом Полтавського юридичного коледжу – означає бути частиною великої родини Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. В цьому майбутні юристи переконалися відвідавши свою alma mater.

​Початком екскурсії був новозбудований корпус Навчально-бібліотечного комплексу НЮУ імені Ярослава Мудрого. Директор закладу – Н.П. Пасмор з особливою увагою та гостинністю показала картинну галерею, відділ рідкісної книги, сучасний конференц-зал, докладно розповіла про технічні можливості бібліотеки та її оснащення.

​Наступною зупинкою в екскурсії був музей криміналістики, де студенти мали змогу побачити виставку холодної та вогнепальної зброї, а також експонати, взяті з реальних місць злочинів.

​Палац студентів НЮУ імені Ярослава Мудрого, який є одним із найбільших концертних залів у м. Харків, привернув особливу увагу відвідувачів. Студенти переконалися, що тут вони дійсно зможуть розкрити свій творчий потенціал та займатися художньою самодіяльністю.

 

​Велику подяку висловлюємо професору, проректору з навчальної роботи Барабашу Ю.Г., який зустрівся із студентами Полтавського юридичного коледжу та розповів про порядок вступу до Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, особливості навчання на різних факультетах та перспективи подальшого працевлаштування.

​Загалом студенти були в захваті від проведеної екскурсії та вкотре переконалися у тому, що обрали для себе правильну професію.

 
Top