Круглий стіл “Соціальний діалог в Україні в умовах воєнного стану”

 22.08.2023 було проведено круглий стіл “Соціальний діалог в Україні в умовах воєнного стану” з Відділенням Національної служби посередництва та примирення в Полтавській області, профспілками, роботодавцями, науковцями та органами місцевого самоврядування.
1️⃣ Говорили про актуальні проблеми залучення сторін до соціального діалогу, захист і підтримку молоді на ринку праці, виклики, що стоять перед нами зараз та у повоєнний період.
2️⃣Підписали меморандум про співпрацю між Полтавським фаховим коледжем Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Відділенням НСПП у Полтавській області.
3️⃣ Заручилися підтримкою стейкхолдерів, отримали пропозиції для працевлаштування випускників.
4️⃣ Зробили день насиченим і цікавим, багатим на нові знайомства, проєкти, ідеї, домовленості про їх реалізацію.
5️⃣ Сповнилися почуттям шаленої гордості за людей, чий професіоналізм і відданість праці були винагороджені Подяками до 32-ї річниці незалежності України від Національної служби посередництва і примирення. Серед них і в.о. директора коледжу Любов СТАРОСТІНА.
 
Дякуємо Оксані АТАМАНЮК, начальнику Відділення НСПП, за можливість долучитися до такого важливого нині обговорення та бути учасниками запровадження нового змісту ведення соціального діалогу в Україні🤝
 
Top