Сектор зі спортивної роботи

 

Спортивней сектор є одним з найактивніших підрозділів Студентської Ради коледжу. До нього входять відповідальні студенти, які показують найвищий рівень фізичної, психічної та розумової підготовки. Усі члени спортивного сектору Студентської Ради коледжу – спортсмени, які неодноразово представляли наш навчальний заклад на обласному та всеукраїнському рівнях.

 Спортивний сектор безпосередньо займається організацією і проведенням спортивно-оздоровчих заходів, створює студентські команди для участі у змаганнях, а також спонукає до здорового способу життя в студентському середовищі.

 Основними напрямками діяльності спортивного сектора є:

  • організація та проведення спортивно-масових заходів, а також заходів з організації групи підтримки;
  • проведення лекцій, семінарських занять які спрямовані на формування у студентів прагнення до здорового способу життя, а також правильності використання свого вільного часу;
  • інформування студентів про проведення різноманітних змагань;
  • формування команд для участі в міських та міжвузівських змаганнях.

 Студенти беруть учать у змаганнях з футболу, баскетболу, волейболу, шахів, настільного тенісу,  а також борються за звання «Кращої команди коледжу». Розвиток спорту є одним із пріоритетних завдань коледжу, саме тому студент повинен бути не тільки професійно підготовленим юристом-фахівцем, але і всебічно розвиненою особистістю, і спортивний сектор відіграє в цьому значну роль.

 

 

 

 
Top